The gallery was not found!<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Dit project omvatte een complete make-over, waarvan je alle foto’s en het hele proces hier kunt zien en lezen. Ik werd benaderd om een strandhuis in Hoek van Holland te verbouwen. Samen met een binnenhuisarchitect ben ik aan dit project begonnen. Onderdeel hiervan was een woonkamer creëren aan de voorkant van het huisje. Daar de oppervlakte van de ruimte beperkt is, moest de gehele ruimte zo groot mogelijk ogen. Hierdoor is er gekozen om de gehele ruimte in een rustige kleur te sauzen. Ik heb hiervoor een verf gebruikt die tegen de vochtigheid van de lucht op het strand kan. Daarnaast moest de gehele vloer opnieuw gelegd worden met marmoleum, zodat het zand gemakkelijk weg te vegen is. De binnenhuisarchitect heeft vervolgens de ruimte aangekleed en ik heb nog wat finishing touches gedaan door onder andere lampen en schilderijtjes op te hangen.