Het strandhuis in Hoek van Holland. Dit was voor mij één van de meest bijzondere plekken tot nu toe om een project te doen.

Een jong stel met kind kocht een strandhuis in Hoek van Holland om als gezin te kunnen ontsnappen aan de drukte van alledag. Compleet ontspannen in een huisje op het strand. Het interieur van het huis was echter toe aan een make-over. Samen met een binnenhuisarchitect ben ik aan de slag gegaan om het huis om te toveren tot paleis. Nadat alles eerst compleet gestript was, was precies duidelijk hoe de ruimte optimaal benut kon worden. Toen begon het opknappen en opbouwen. De vloer werd opnieuw gelegd met marmoleum, de keuken werd helemaal vernieuwd en werd er een doorlopende bank aan geplaatst om extra zitruimte te creëren, de muren werden in een zachte strandtint gesaust, de slaapruimte werd opengebroken en efficiënter ingedeeld en werden een loungehoekje en eettafel neergezet. Ondanks dat de ruimte niet groot is, krijg je door alle aparte elementen en hoekjes toch een heel huiselijk en ruimtelijk gevoel.

Dit was een fantastisch project om te doen en waarschijnlijk een zeer unieke. Ik ben dankbaar hier mijn bijdrage aan te hebben mogen leveren en natuurlijk ook trots op het eindresultaat.