Dit project omvatte een complete make-over, waarvan je alle foto’s en het hele proces hier kunt zien en lezen. Ik werd benaderd om een strandhuis in Hoek van Holland te verbouwen. Samen met een binnenhuisarchitect ben ik aan dit project begonnen. Onderdeel hiervan was de slaapkamer ombouwen tot open slaapruimte om zo meer slaapruimte te creëren. De oude slaapkamer was afgesloten met een paneeldeur, welke met muur en al eruit gehaald is. Daarna ben ik begonnen om in de nieuwe open ruimte tussen de muren twee bedframes op maat te maken, groot genoeg voor een stapelbed van 2 meter lang bij 1.40 meter breed. Daarnaast heb ik een nis gebouwd naast de hoofdeinden van beide bedden met lichtschakelaar en twee stopcontacten, zodat daar gemakkelijk een telefoon kan opladen of een wekker kan staan. Tot slot heb ik aan het voeteneinde een rails opgehangen, zodat de bedden afgesloten kunnen worden door middel van een gordijn.