The gallery was not found!<p><p><p><p><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Een gezin uit Zoetermeer had hun tuin recentelijk veranderd van grastuin naar schelpentuin. Ze waren er erg blij, totdat ze voor een praktisch probleem kwamen te staan. De schelpen werden onder schoenen via de achterdeur steeds mee naar binnen genomen, waardoor er niet alleen overal kleine schelpenstukjes lagen, maar vooral ook dat de woonkamervloer onder de krassen kwam te zitten. Daar moest een oplossing voor komen! En zo geschiedde: ik plaatste bij hen een op maat gemaakte houten vlonder over de gehele breedte van de woonkamer. Door deze vlonder vielen de grootste stukken schelp al van de schoenen af.

Voor de vlonder is gebruik gemaakt van hardhouten vlonderplanken. De planken zijn op maat gemaakt, zodat deze om de borders met planten heen kon worden gelegd en waardoor het één geheel met de tuin is geworden.