The gallery was not found!<p><p><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Een jongedame woonachtig in een studioappartement in hartje Den Haag legde bij mij de vraag neer om van haar studio een tweekamerappartement te maken. Ze was de studio inmiddels ontgroeid en wilde graag een aparte slaapkamer hebben, maar omdat het zo’n fijne plek was om te wonen, wilde ze graag blijven.

Haar wens was om een extra wand te plaatsen naast haar bed, zodat ze een aparte slaapkamer kreeg. Daarnaast wilde ze deze wand graag voorzien van een staldeur aan ophangrails welke als toegang naar de slaapkamer zou dienen.

De nieuwe wand is voorzien van isolatiemateriaal om geluid te weren en voor het reguleren van de temperatuur in de afzonderlijke kamers. De staldeur is met de hand op maat gemaakt en geeft de woning een authentieke, stoere uitstraling die perfect past bij de rest van de woning.